21 Aralık 2010 Salı

MİCROSOFT WORD 2007

MİCROSOFT WORD 2007
 

Microsoft Office Word 2007, yeni bir arabirimde belge oluşturma ve biçimlendirmeyle ilgili kapsamlı bir dizi araç sunarak profesyonel görünümlü belgeler üretmenize yardımcı olur. Zengin gözden geçirme, yorum girme ve karşılaştırma becerileri çalışma arkadaşlarınızın geri bildirimlerini hızla toplamanıza ve yönetmenize yardımcı olur. Gelişmiş veri birleştirme özelliği, belgelerin iş bilgilerinin önemli kaynaklarına bağlı kalmasını sağlar.
Office Word 2007, hiç olmadığı kadar kolay biçimde çarpıcı belgeler oluşturmak için düzenleme ve gözden geçirme araçları sağlıyor. Yazmaya daha uzun, biçimlendirmeye daha kısa zaman ayırırsınız.
Önceden tanımlanmış stiller, tablo biçimleri, liste biçimleri, grafik efektleri vb. galerilerinden seçim yaparak güçlü Word becerilerinden daha fazla yararlanın ve zamandan tasarruf edilebilir. Belgenize biçimlendirme uygularken Word varsayımları azaltır. Biçimlendirme seçimleri galerileri, bir değişikliği kesinleştirmeden önce belgenizdeki biçimlendirmenin görsel bir önizlemesini verir.
Microsoft Word’de tanımlı yazı tipi Calibri(Gövde), yazı tipi boyutu ise 11 dir. Günümüz bilgisayarlarında WIMP(Windows Icons Menus Pointing)arayüzü kullanılır.
Microsoft Word 2007’den sonraki belgeler sıkıştırılarak kaydedildiğinden uzantı sonuna x gelir. Uzantısında x olan belgeleri yeniden sıkıştırma gereği yoktur. Belgeyi her bilgisayarda açabilmek için “1997-2003 Metin Belgesi ” olarak kaydetmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder